Nu är hallen färdig

Den senaste projektet i huset har varit vår hall, som nu äntligen är färdig. Vi ville ha en clean, ljus känsla och jag tycker resultatet blev riktigt bra. Det enda som saknas är nu lite tavlor/prints som ska få pryda några av väggarna samt att dörren ska målas och på sikt bytas ut.

Vi valde att inreda hallen huvudsakligen med ljust/vitt samt aluminium. Till en början har taket bytts ut och väggarna har målats. Sedan har vi bytt ut hatthyllan till en som passar bra i stil med huset, en hatthylla funkis, som ger hallen den rätta känslan av 40-tals industristil. Hyllan är en äkta gammal från 40 talet men de finns även att köpas för ca 1000kr på bl.a. byggfabriken.com. För att fånga upp industristilen lite ytterligare valde vi som sagt att använda aluminium, och förutom hatthyllan har vi bl.a. dekorerat hallen med lite snygga inredningsprylar från Zelected by Hauze samt en fin nyckelkrok från ExMez. Vi skruvade också upp ett par fina hjärtformade krokar som Stina får använda till sina ytterkläder.

IKEA hittade vi det underbara och mycket praktiska skoskåpet från serien Hemnes. Det tycker vi passar bra, samtidigt som den sväljer många skor och är bra förvaring för saker man vill ha nära till hands men inte vill ha liggande framme. Även lampan i hallen är från IKEA, modellen heter Fado om jag inte mins fel men den finns tyvärr inte längre i IKEAs sortiment.

Som sagt jag är i alla fall nöjd med resultatet.

Annonser

3 tankar om “Nu är hallen färdig

    • Roligt att du smyger in hos oss här på bloggen ibland. Just i hallen blev det ju mest vitt, men annars gillar vi som sagt att föra in lite härliga färger. Blir skön kontrast till det vita? Håll utkik även framöver för efter nyår är det dags för matsalen och den blir nog jättefin 🙂

  1. Ja, jag hade nog tidigare foton i åtanke. Detaljer i starka färger mot bakgrund av vitt är något jag själv inspirerats av från just er blogg. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s