Hösten är här!

Nu i helgen har vi varit ute och grejat lite i trädgården, hallonbuskarna och rabatterna har rensats lite och lite andra förberedelser har påbörjats inför Kung Bores ankomst. Stina fick också vara med, är spännande eftersom det hela tiden är nya saker att upptäcka som hon aldrig tidigare har sett. Höstlöv att plocka med och smaskiga äpplen att smaka på. Det måste vara spännande att få uppleva allting för första gången, synd att man inte kommer ihåg det bara. Lite avundsjuk kan man bli ibland…

På sig har Stina sin sköna fleeceoverall från Isbjörn, en underbar och jättemjuk overall som jag verkligen kan rekommendera. Mössan kommer från Lindberg (där Elin jobbar), de har massor av snygga mössor, vantar och kläder för barn i alla storlekar….(smygreklam)

Annonser

2 tankar om “Hösten är här!

    • Hej Sofia! Roligt att höra från dig, vi hoppas allt är bra med dig. Här är det som du sett på bloggen höst för fullt, det har tom snöat ett par mil från Edsbyn idag så nu dröjer det inte länge före vintern kommer 🙂 ha det bäst och hoppas det går bra med studier och njut av sol och värme!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s