Glimtar i Stinas rum

Vi fortsätter att sakta men säkert inreda Stinas rum.. Nu har hon fått hyllor uppsatta för framtida leksaksförvaring, tavelhyllor för illustrationer och fina saker, ny matta med stjärnor på, sängen har fått byta hörn, vimplarna från fina Hanna är på plats. Påslakanet sydde mamma på ett litet kick medan grabbarna snickrade altan. Ugglor fram och prickigt på baksidan, så fint! Tyget är köpt på stoff och stil som för övrigt har mkt fina tyger till allt möjligt.

mer är på gång.. Jag har gjort några illustrationer som vi beställt på affisch som ska sätta in i ramar. Byrån ska målas om och få nya knoppar. En liten secondhand fyndad pall ska hitta sin plats. En myshörna med madrass och kuddar ska fixas. Garderoben som man skymtar dörren till ska inredas. Vi letar efter en bra nattlampa som lyser lagom mycket och även lite annat..

Annonser

4 thoughts on “Glimtar i Stinas rum

  1. Åh så fint! Jag vill gärna se på riktigt snart. Jag undrar var ni hittat de fina kuberna med bokstäver på?

    • Tack Lisa! Kuberna har vi hittat hemma hos mamma och pappa, de fanns i leksakslådan som vi letade fram när vi var där i påskas, jag tror att t.o.m. mamma hade dem när hon var liten.. Ja, och vi vill gärna komma till er snart! /Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s