Knoppa hängvagga

Vi har varit på jakt efter en hängvagga ett tag eftersom vi tycker att det verkar vara ett bra alternativ för barnet att sova i. Till vår stora glädje fann vi precis den modell vi letade efter på Blocket. Vaggan Knoppa designad av Anna Häggblom och Ola Stålhammar är en hängande vagga, räddningen om natten då den behövs som bäst. Vaggan är lätt att sätta i rörelse och ger lugna och mjuka rörelser sträck bara ut en hand eller fot och vagga. Man kan ha bebisen nära sig utan att den sover bredvid i sängen. Knoppa är en flexibel och funktionell vagga. Kan hissas, sänkas och ger fria rörelser som bebisen är van vid från fosterlivet. Knoppa kan lätt hakas av och för att hängas upp någon annan stans. Tillverkad i handtryckt på naturvitt kraftigt bomullstyg med rött eller brunt tryck. Väger ca 2,2 kg och är äggformad (84x43cm).

Denna vagga som tidigare gick att köpa hos bl.a. designtorget.se finns tyvärr inte att köpa längre. Dock kan du precis som vi gjorde hitta en begagnad på Blocket kan du fynda den för 5-800kr i stället för 1550kr som den kostade hos designtorget.

Jag har gjort en montering i köket och jag kommer dessutom sätta en krok i taket i sovrummet. Eftersom vaggan är lätt att flytta så kan man placera den på det ställe som passar just för stunden. Men än så länge hänger vår vagga i köket.

Den fina ”hjärtmobilen” som hänger över vaggan har min fina svägerska Julia gjort till lilla Stina, mycket fin och mysig om man frågar mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s